Novinky během jara

Akce, iaidó, kendó, Nezařazené Add comments

Po dvouměsíční odmlce se nám podařilo opět rozběhat náš web (přesunuli jsme hosting) a snad příště budeme schopni problémy s webem řešit efektivněji.

Během jara se událo několik věcí. Zástupci oddílu se účastnili několika akcí

duben – Nozomi taikai v Hradci Králové (Hyndrák, Máša) – oba byli pozvání jako soudci na taikai

květen – účast semináři a soutěži na Poland Open iaidó taikai v Zawierce (Březina, na zkouškách na 4.dan nebyl úspěšný), v taikai vyhrál skupinu a prohrál 1:2 v prvním kole KO Jirkovi Leligdonovi z Plzně, který se umístil na 3. místě a získal ocenění Fighting Spirit.

květen – účast na Austria Open iaidó taikai v Salcburku ( účast Hyndrák, Máša), Venca Máša vybojoval 2.místo v kategorii 4.dan, Vláďa byl pozván jako soudce na taikai

červen – Vláďa Hyndrák vedl seminář iaidó ve Zlíně (účast Hyndrák, Pánek )

červen – účast na semináři kendó Sacuki cup v Praze (Březina, složil zkoušky na 1.kjú kendó, kde zúročil svoje cvičení v Kusanagikai České Budějovice pod vedením Lukáše Laibrta 4.dan kendó)

Přípravy na srpnovou návštěvu pana Harady vrcholí a příštích dnech sem na web umístíme podrobnější informace k semináři iaidó s panem Haradou a možnostech cvičení s ním.

Foto z Poland Open iaidó taikai v Zawierce
Momentka z Austria Open iaido taikai v Salzburku (zdroj foto Kendo Linz). V.Hyndrák, který působil jako rozhodčí předával ocenění v jedné kategorii

Comments are closed.