Pár prvních fotek ze semináře s panem Haradou

Akce, iaidó, ZNKR Seitei iai Add comments

Uplynulý týden nás navštívil pan učitel Kazuhiro Harada (8.dan iaidó kjóši, 7.dan kendó kjóši). Je zásluhou Vladimíra Hyndráka, že sem letos pan Harada zavítal (minulé návštěvy v letech 2011, 2017) a také těch, kteří v minulosti se přišli učit iaidó na cvičení s ním. Letos na víkendový seminář dorazilo kolem 50 iaidistů z České Republiky a po dvou z Polska a Velké Británie.

Průběh celého semináře velmi pěkně popsal Tomáš Suk na webu Šinbukanu http://shinbukan.cz/2019/08/24/seminar-harada-sensei-2019/

Napsal to tak pěkně, že za mě je zbytečné něco více k tomu napsat, jen přidám několik fotografií, další jistě přijdou a dáme vědět. Je možné, že se třeba od někoho z našeho dódžó objeví nějaké další informace nebo popis průběhu akce.

Myslím si, že je třeba všem zúčastněným poděkovat, že přijeli a snažili se plnit, co pan Harada chtěl. Tím vším bylo možné celou akci uskutečnit. Pan Harada svojí vřelostí a sdílností se snažil nás naučit a zlepšit nás. Jemu také patří velké poděkování za jeho snahu, učitelský um odhalit příčinu našich problémů a ukázat jak a co. どうもありがとうございます.

Briza

Comments are closed.