Příprava české reprezentace kendó v Č. Budějovicích 3. – 4. 12. 2016

Akce, kendó Add comments

O prvním prosincovém víkendu proběhne v prostorách HC-Pouzar soustředění širšího výběru týmu, jehož členy jsou ti nejlepší muži, ženy a junioři ze všech českých klubů kendó. Akci pořádá kendó oddíl Kusanagikai z Budějovic.

V sobotu se chystá otevřený trénink reprezentace(10:00-13:00), pak tréninkové zápasy (14:00-19:00), v neděli pokračují tréninkové zápasy (9:00-12:00).

Více info na http://kusanagi.cz/onewebmedia/Let%C3%A1k%20na%20Repre%20kendo%20HC%20Pouzar.pdf

EDIT 5.12.2016: Sobotní otevřené cvičení vedl Jindřich Ziegelheim  ze Sandómonu Praha (6.dan kendó renši). Na akci dorazili mimo Budějčáků kendisté z Brna,  Bíliny, Hradce Králové, rakouského  Lince, Prahy, Zlína. Z našeho Kokki dódžó též jeden člověk. Trénink byl intenzivní, velmi se mi líbil, bylo poukázáno no spousty detailů v provádění technik, mám informace na čem  pracovat pro zlepšení. Díky za to.

Celá akce byla otevřena kendistům odkudkoli a též divákům z řad veřejnosti a bylo to též pojato jako podpora propagace kendó na jihu Čech. Více info nebo fotografie z akce jsou/budou  ke zhlédnutí na webu či FCB Kusanagi kai https://www.facebook.com/kusanagi.czhttp://kusanagi.cz/  Poděkování patří lidem z Kusanagi, jelikož díky jejich aktivitě se podobná kendó událost mohla uskutečnit.

Briza

Comments are closed.