Naše cvičení jsou otevřená pro případné nové zájemce

Akce, Nezařazené Add comments

Náše dódžó nedělá žádné hromadné nábory nových členů. Kdokoli, koho iaidó nebo obecně japonský šerm zajímá, se může kdykoli během roku přijít podívat na naše cvičení, či si rovnou s námi zacvičit – což je zřejmě nejlepší způsob, jak poznat, zda je naše cvičení pro něj též přínosné a zajímavé.

Cvičit s námi může jakýkoliv seriozní zájemce – mládež, muži a ženy bez omezení věku, osoby s tělesným postižením. Podstatná je pouze chuť cvičit a učit se nové věci. Vybavení potřebné ke cvičení můžeme pro začátek  zapůjčit, posléze poradíme, co a jak pořídit.

V úplném počátku je třeba, aby si nově příchozí sebou přinesl tepláky, tričko a chrániče na kolena (třeba obyčejné volejbalistické). Později je potřeba si pořídit dřevěný meč (bokutó)  s plastovou pochvou (sajou) a pás (obi). Jak jsem již napsal, nejdříve jsme schopni zapůjčit a také poradit, jak pořídit.

Naše společná cvičení probíhají v tělocvičně ZŠ Dukelská (vchod z Vrchlického nábřeží – směr od klubu Velbloud), České Budějovice.
úterý 19:15 – 21:00
čtvrtek 19:15 – 21:00

Můžete rovnou přijít na cvičení (scházíme se cca 5 minut před začátkem cvičení u železných vrat vjezdu do dvora základní školy Dukelská) a nebo nás s případnými dotazy kontaktovat přes email:
Vladimír Hyndrák, yamabushi@post.cz ;Petr Březina, brezinap@email.cz; Karel Hyndrák, karelhyndrak@quick.cz

Briza

Comments are closed.