Pár aktualit z našeho dódžó

Akce, iaidó Add comments

Koncem června se v Praze konalo Kensei taikai 2016. Venca Máša vyhrál kategorii do 3.danu. Soutěž týmů vyhrál tým z domácího Kensei dódžó. Gratulace. Více info na http://www.kensei.cz/vysledky/

Bývalá naše členka Kristína Poslušná(3,dan) z Velešína, ale nyní žijící v Anglii strávila několik dnů v Japonsku, mimo jiné intenzivním cvičením iaidó u pana Išidó Šizufumi. Do Japonska jela se skupinou britských iaidistů kolem Andyho Watsona (6.dan).

Naše cvičení iaidó v Boršově nad Vltavou pokračuje přes prázdniny – úterý od 19:30, kdo by chtěl přijít si zacvičit či jen podívat, prosím předem o domluvu.

V červenci 23.7. a říjnu povede Vladimír Hyndrák(5.dan) cvičení iaidó v Tenšin dódžó ve Zlíně. Více informací u Patrika Ortha na meilu info@tenshin.cz

Vláďa Hyndrák dojednává na příští rok návštěvu svého učitele pana Harady Kazuhira z Jamagaty (8.dan iaidó, 7.dan kendó ) v ČR. Podle posledních informací by se mohlo povést dojednat na měsíc březen. Jako před pěti lety cílem návštěvy pana Harady bude učit nás v ČR iaidó, případně kendó a to nejenom v Budějovicích. Představitelé oddílů České federace kendó byli požádáni, zda by měli zájem se účastnit na cvičebním programu pobytu pana Harady. Akce by opět měly být přístupné komukoli. Až bude jasné, zda se návštěva povede uskutečnit a i podrobnosti, zveřejníme je.

Toť vše. Pěkné léto Bříza

Comments are closed.