Fotky ze semináře s Yamamoto senseiem – 7.dan iaidó

Akce, Galerie, iaidó, korjú, Muso šinden rjú, ZNKR Seitei iai Add comments

Zdravíme!

Tady jsou nějaké fotky ze třídenního semináře s panem Yamamotem – jedním ze členů delegace z Koganei (východní Tokio – pokud se nepletu), kterou měla ČFK čest hostit celý týden. Chtěli bychom tímto poděkovat těm, kteří se podíleli na tom aby vše proběhlo hladce a velice profi, a protože těžko vyjmenovat každého, děkujeme všem.

Obrázek 40 z 70

Seminář byl rozdělený na tři části ve třech dnech, Praha – Hradec Králové – Praha, a jedině ten, kdo byl všude, viděl vlastně celý seminář, neboť jsme stihli každý den jen něco.

Pan Yamamoto nám velice precizně vysvětlil ve dvou dnech ZNKR Iai a třetí den jsme procvičili Shoden (Omori ryu) z Muso Shinden Ryu. Věřím že každý odjížděl ze semináře s něčím, co mu pomůže v jeho dalším studiu, byť by to byla jen vzpomínka na úžasnou pohyblivost tohoto letitého učitele.

Přeji hodně sil

Yamabushi

One Response to “Fotky ze semináře s Yamamoto senseiem – 7.dan iaidó”

  1. Kokki dojo - iaido Muso Shinden ryu and Seitei iai in Czech Republic » Blog Archive » O pokoře ze stránek Sandómonu Praha Says:

    […] a pomoci námv našem studiu iaidó. O tom jsme se již na našem webu zmínili ( viz zde a také zde ). To jsem ale trochu odbočil o důvodu, proč jsem se rozhodl tady upozornit na text od Jindry […]